Penyokong Setia

21 October 2010

mengecewakan

sangat hampeh bila dapat tahu KELANTAN VS KEDAH berakhir dengan begitu sadis. keputusan yang berjaya dipaut oleh kedua pasukan hanyalah 0-0.


ouh man, sangat mendukacitakan. harap bila The Red Warrior's main kat tempat sendiri akan membuahkan sedikit hasil. aku macam boleh bayang betapa huru haranya stadium sultan mohamad tuh kalau kelantan kalah. nasib baik lagi ada yang hilang nyawa kat situ.


macam tak tahu perangai penyokong kelantan macam mana? sangat menakutkan. wei jangan nak banned blog nih pula pasal aku buat entry nih, aku orang kelantan stay kelantan cakap kelantan and op kos aku makan BUDU (!)


boleh tak kalau penyokong kelantan nih bertatasusila sikit? 




psttpstt : aku tak tengok pun match tadi sebenarnya sebab macam dah rasa mesti tak menang. haha, pandai pandai kau. harap jelah wei kelantan menang for the next match. wei, perasan tak macam blog aku cacat siket? ergh, internet mengalahkan siput sedut punya lembap ! =.="







harapan pihak penaja : haraplah wei tak jadi dah benda sedemikian rupa. kito oghe kelate tok payoh duk tumjuk debe sangax lah. takux nyusoh kokre jah. :)

LIKE LAJU - LAJU :)

7 comments:

xenom said...

1st of all, much respek kepada fan red warriors, hooliganism merupakan salah satu cabang kejayaan sesuatu pasukan bola sepak!

last but not least, plssss, tukar background, susah nk baca!

scha said...

memang lah tapi certain kes agak menyusahkan lah jugak. tengok kes bru nh, klantan dlrang brmain d tmpat sndri. :) i'm working on it, i'allah akan brtukar layout blog nh.

xenom said...

normal la tu, boring la klu xde masalah, sekurang2nya bleh gak ada berita lain kat tv, asik2 cite pasal by-election dgn perhimpunan agung!

hahah!

wah dah tukar background, mudah sket nk baca!

scha said...

diakui memang pun. kedah or klantan? which one you prefer?

mdah eyh nk baca? okey bagus. thanks sbb alert me to change the background.

xenom said...

hijau kuning darah ku!

scha said...

okey kita boleh perang lah nh. tengok blog nih, semangat merah !

xenom said...

luckily i'm not really into football, soooo not manly-man!