Penyokong Setia

18 January 2011

kau pergi

asalammualaikum wbt :)


keputusan untuk kemasukan pelajar tingkatan empat ke SBP dah keluar . ada kawan satu sekolah aku yang dah sampai pun surat tawaran ke pintu rumah masing - masing . gila ayat macam keling -.-
kesimpulannya di sini , aku memang cemburu dan jealous dan iri hati dan apa - apa sahaja yang apabila dirujuk maksudnya dalam kamus bermaksud yang sama dengan perkataan di atas . 


ada yang dapat SBP Kubang Pasu , STAR , Kuantan and banyak lagi yang aku tak tahu . sah - sah aku memang takkan dapat sebab mohon pun tidak . sekarang baru tahu rasa menyesal , apasal lah dulu lepas trial tak kalut isi borang SBP . tapi persoalannya sekarang , mampu kah aku seorang yang manja bagai nak rak hidup dalam suasana berdikari gituh ? 


aku memang lembik ! semua nak kena suap , kalau tak tengok mama , abah , adek - adek sehari mulalah air mata gatal kaki nak keluar meleleh . mengalahkan budak umur lima tahun . haish mek sha , nanti kalau kau masuk U , mesti susah nak mampos kan !


tadi Alif bagitau dia dapat SBP . STAR rasanya kalau tak silap . Alif , tak dapat lah aku nak dengar kau meroyan sorang - sorang lagi lepas nih . dah takde yang selalu nak kacau hidup aku tak kira siang malam , takde dah orang yang nak luah masalah cinta dekat aku . mesti sedih kan ? tapi kau dah janji , kau takkan lupakan aku even kau jumpa kawan yang lagi best dari aku kat sana . kau nak mesej aku ajak aku lepak time cuti sekolah . aku harap kau pegang janji kau ! memang kadang - kadang kau macam annoying siket , tapi tak kisah sebab kau pendengar setia :)


dah terjadi luahan perasaan pulak . ramai lagi yang dapat tawaran , Amal Azraai , Sharman Faiz , Jedi , Naqib , and sapa - sapa lah yang dapat tawaran tuh , tahniah lah wei . sebelum buat keputusan nak pergi tuh , fikir semasak - masaknya . ingat , kalau dah pergi tak boleh nak balek . sedih aku korang nak pergi ! T___T 


dah laa , duk layan perasaan mahu sebaldi air mata aku . homework add math sedang menanti , bye semua ! :)


p/s : si Adnin memang layak dapat award pelakon terbaek . aku macam haram percaya dia dapat tawaran ke Sri Puteri , Cyberjaya . naseb tak nanges jer time tuh , rupanya dia menipu . sepak kang ! 


p/s/s : sapa - sapa yang nak cek korang dapat ke tak SBP , boleh ke sini . good luck :)
LIKE LAJU - LAJU :)

4 comments:

Amal Azraai Azuha said...

what! adnin menipu?!

AD. said...

muahaha,saya bangga melihat awak sedih tadi (X bakat lakonan saya memang hebat !

Sha said...

amal
haha , amal pun percaya . kasihan amal :D

AD
grrr , sepak jugak minah nh karang ! yeye jer dapat SBP :ppp

areripe said...

chill la, nanti masuk universiti pun boleh belajar berdikari..
cuma kalau zaman persekolahan dah pernah dok asrama ada advantage sikit la...
so dont worry! be happy!

im already followed your blog!
and if u think my blog interesting, u can do the same thing!