Penyokong Setia

06 January 2011

sahabat selamanya :')

asalammualaikum and selamat malam :)
sejuk gila malam nih , hujan baru berhenti . sejak dari pagi tadi lagi , baju sekolah aku lencun semua sampai ke stokin .


bukan nak cerita pasal hujan lah wei . 


sobs sobs , jap nak lap hingus . oke dah , aku sedih nih . boleh tak korang bayangkan bila korang dah duduk dengan orang tuh lebih kurang tiga tahun , memang dah kamcing gila vavi ah . lepak selalu jer sekali . memang dah rasa macam kawan sehidup semati lah .


tapi bila masuk tahun ke-empat , korang kena separate . dipisahkan secara paksa . korang kelas lain , dia kelas lain . memang lah satu sekolah , satu bangunan lagi . tapi kenyataannya tetap tak satu kelas ! boleh jumpa kat kantin jer time rehat , kalau jumpa ! kalau tak jumpa masa rehat , time balik jer sempat lepak kat kerusi batu . tuh pun kalau masing-masing balik lewat , kalau awal memang tak jumpa lansung lah wei . 


nanti kat rumah bila dah malam sibuk duk sms kata " aku rindu kau lah wei . tadi tak sempat nak lepak dengan kau . mak aku datang awal blablabla " oke sekarang cakap dengan aku , sapa yang tak sayu hiba pilu perasaan ?! -.-


sumpah wei aku rindu gila dengan budak-budak 3 al-bhiruni tahun lepas . bukan aku kata budak 4 al-farabi tahun nih tak best ke apa , tapi aku lagi sayang yang tahun lepas punyee . rindu nak duduk sekelas dengan korang , buat bising sampai kita dapat title KELAS PALING BISING DALAM DUNIA dalam kalangan cikgu-cikgu . kita semua tak kisah pun kan , janji still meriah happening gila !


kalaulah aku dapat putar jam balik ke masa lalu , memang aku nak spent time dengan korang . taknak terlepas sedetik pun . aceh ayat , macam masing-masing takde anak bini dekat rumah . -.- dahlah , aku nak layan perasaan lagi . chow !







sahabat selamanya <3


p/s : aku akan cuba untuk berkawan dengan budak 4 al-farabi tahun nih . doakan aku berjaya
:D




LIKE LAJU - LAJU :)

3 comments:

atintin said...

i miss them too! ;(

sang sepet said...

hmmm , i wish i can go back to the past . have a wonderful time with them . stay forever with all of them <3

anyss said...

Salam,
apa kata pakat2 join kontes...mana tau dapat idea kaw2...leh bagi hadiah satu sama lain ;)

Jom join;
Kontes Cerita Paling Lawak sedunia