Penyokong Setia

15 January 2011

Contest blog paling Cantik , Comel dan Kemas

Asalammualaikum and selamat petang . petang nih cerah , Alhamdullilah . :)


tadi dapat tag dari Kak Syu Sayams :) . ingat macam malas nak buat , tapi disebabkan boring kuasa sejuta takde kerja nak buat , hadiah dia macam cool :D and last but not least sebab aku sayang Kak Syu , aku pun putuskan untuk join Contest blog paling Cantik , Comel dan Kemas nih . tak tahu lah layak ke tak blog picisan aku nih , tapi belum cuba belum tahu right ? :DD


ouh yaa , nih banner contest tuh . cun seyh !




jom cekidaut terma dan syarat contest nih . 

  1. jadi follower FARZANA FARZANTO.
  2. peserta perempuan digalakkan. kerana hadiah disediakan khas untuk blogger perempuan. kalau lelaki nak masok boleh juga. kalau tak kisah menang baju2 macam kat atas ni. haha (setiap pemenang boleh memilih hadiah or baju mengikut citarasa sendiri di Pelangiwardrobe Hannah. add dulu baru boleh tengok baju2 disana)
  3. ada 3 kategori iaitu blog paling cantik, comel dan kemas. setiap kategori mempunyai 1 pemenang sahaja.
  4. buat 1 entry tentang contest ni.
  5. tag kepada 5 orang rakan blogger anda.
  6. letak banner di side bar blog anda dan link kan terus ke entry ni.
  7. setelah selesai, tinggal kan link entry anda berkenaan dengan contest ni di komen entry ni. saya akan check setiap link yang sudah ditinggalkan.
  8. penyertaan bermula pada 10.1.2011 hingga 10.2.2011.
  9. dalam tempoh sebulan ni mungkin anda boleh gunakan masa ini untuk menghias blog anda.
kira aku tag random lah nih eh . sapa - sapa yang baca entry nih lepas tuh rasa tertarik menarik nak ikut join contest nih , boleh join . tekan jer link nun di atas . :) join lah beramai - ramai , mana tahu ada rezeki korang nak menang . akhir kata , GOOD LUCK ! 


LOTS OF LOVE
SH



LIKE LAJU - LAJU :)

1 comment:

Abhamz said...

salam, nak join, tapi tunggu dulu...