Penyokong Setia

03 December 2010

TAGGED FROM KAK SYU SAYANGS :)

selamat petang, selamat hari jumaat. ;)
tengok tajuk di atas.
lama dah kan tak tengok aku syok sendiri main jawab jawab tagged nih.
oke, jadi hari nih boleh tengok aku SS lagi.

25 things about me.

alah malulah mak kalau semua nak tahu pasal mak dik non -.-"


macam hagham post aku nih kan. i lacked of idea people. 
jadi nih terms dan conditions dia


once you have been tagged ,
you are supposed to write a note with 25 random , things ,
facts or goal about you .
at the end , choose 25 people to be tagged .
you have to tagged the person who tagged you .
if i tag you , its because i want to know about you

1 nama penuh saya Nurul Shahirah Aziera bt Azizi  *form register mintak keje ke hape nih -.-"*
2 anak sulung dari empat beradik
3 satu-satunya anak perempuan mama abah aku, sebab tuh semua sayang aku:) haha
4 pemilik mata yang sepet
5 pengguna setia Clean&Clear  :D
6 bilik aku warna oren
7 bukan benci cuma sedikit kureng dengan makhluk berbulu contoh kucing, bigfoot, gorilla etc etc etc
8 kawan aku kata aku garang macam singa betina kelaparan, lepas nih boleh beware kalau jumpa aku!
9 aku tak suka Korea
10 sayang orang yang sayang aku
11 benci orang yang benci aku
12 pencinta susu soya
13 pernah couple dengan sepupu sendiri, desperate kan aku? ;)
14 masih menunggu keputusan PMR, doa aku dapat straight A's oke
15 tersangatlah careless, baru nih aku tinggal handphone dekat Tambun:D
16 kaki kamera
17 shopaholic
18 suka kutuk orang tak tentu pasal
19 obses dengan tumit tinggi 
20 teringin nak kawen dengan *&%*$   -.-"
21 sayang blog nih, kot
22 mulut lebih dari satu
23 tak suka manusia hipokrit, walaupun ...
24 pernah jadi tomboy :O
25 sayang anda semua <3


oke dah selesai akhirnya ! susah gila kot nak fikir 25 benda pasal diri sendiri.
sekarang kena fikir nak tagged sapa pulak. kena tagged 25 orang.
bai otak aku dah jammed. :(




haa dah cukup, yang selebihnya dah malas aku nak fikir.
sapa yang rasa nak buat tagged nih, sangat dialu-alukan ;)


notakukukaki : tak tahu jantan keparat mana tiba-tiba text aku dah lah tak kenal, poyo lebih nak skipping skipping. dah lah ayat tunggang langgang terabur habes. bukan nak hina dia tapi cakap melayu pun aku faham lah wei !  :p
   

LIKE LAJU - LAJU :)

2 comments:

aMzar ZafraN said...

ad0p kij0w dh kerrr...?
lalala~
nywayy,,,
tengs d0e~
HAHA~

scha said...

haha, agak tadopt kjoe jgoptlah.
smbil2 bg demo idea nopt updet blog.