Penyokong Setia

04 December 2010

kawan lama punya ceghita

hari nih reunion dengan kawan lama SKP batch 2007.
tapi macam hagham jugek lah.
janji nak jumpa lepas zohor.


tapi lepas zohor tuh pukul berapa datuk harimau?
kalau pukul empat tuh masih lepas zohor kan sebab waktu asar tak masuk lagi -.-"


jadi jadi jadi,
aku pun bertolak dari rumah pukul dua.
masa tuh Tuhan jer tahu gabra gila aku sebab semua dah sibuk call aku, text aku.


"mek sha, cepatlah wei!"


"shahirah, lambax lagi koe mu nok sapa?"


and soon soon soon lah kan.
tahulah i orang penting, tapi janganlah kalut sangat :p


tapi memang patut dorang kalut.
sesampai setibanya aku di sana, jeng jeng jeng.


semua dah angkat punggung nak balek.
alah korang nih, rilex r dulu. haha
tu pun dah ada yang balik, aku tak sempat jumpa. alah korang nih !

salah aku jugak en, sapa suruh datang lambat?
biaq pilah, laen kali insyaAllah ada rezeki boleh jumpa lagi.
tapi masa tuh budak laki ramai lagi yang taknak balik.
nasib kira agak baik sebab Syuhada nak lepak lagi.


so kami round dan round dan round lagi kbmall sampai kaki eden nak tercabut.
tapak tumit tinggi dah rosak, lepak pulek kat bowling pulak.


oke time nih baru start nak bertegur sapa amalan mulia dengan kaum adam.
haish, malu konon! walaupon kan ..


dan secara tiba-tiba


"shahirah tinggi nyo mu lonh. sepet nyo mu lonh. blablabla nyo mu lonh "


babak kokse r sek mu nih.


memang lah aku tinggi sekarang, aku kan duta Calciyum. :D
walaupun mereka mereka sekalian sangat buta kerana tidak melihat seberapa tinggikah wedges ku tadi.
dan yaa, nampaknya sudah ada yang cemburu aku dengan akmal.
bai, tak layan kau sindir aku macam tuh tadi.


boring kot tengok korang baling bola tak strike strike, baik aku lepak watsons. :D
aku dapat benda nih.




:O

tapi macam malu gila dengan abang cashier kat watsons tuh.

"10.90 dek"

dengan selamba badaknya aku menghulurkan sekeping not 10 ringgit.
abang tuh buat muka aneh, pelik, etc etc etc

"10.90 dek"

"saya takde" sambil dengan megahnya aku action geleng-geleng kepala.

"dek, 10.90" sambil jarinya menunjuk kepada satu skrin yang terpempang besar gajah harga toner tuh.

haha, bai malu gila aku.
aku tak perasan harga toner tuh 10.90, aku ingat kan 9.90 jer.
manalah aku dengar abang tuh kata, "10.90"
aku ingat dia tanya ada kad ahli ke hape benda. 
manalah dengar kan, bising macam dalam disko dalam tuh.
sebab tuh action lebih angguk-angguk geleng-geleng.
huh, gelap masa depan nak usha abang tuh. :'(

Syuhada dah bantai gelak bagai nak rak.
sabarlah hati !

lepas tuh lepas tuh lepas tuh,
aku pun blah dari KBmall yang tak tahu sihir apa dia pakai sampai ramai gila kot manusia hari nih.
mentanglah weekend, semua dah tak gheti nak duduk rumah ?!

tak best camera nokia C3 :(


oke semua, selamat malam. 


notabukulali : aish, kesian tengok abah. sampai sekarang aku tak tahu sapa yang buat dia macam tuh. kalau aku tahu ...





LIKE LAJU - LAJU :)

2 comments:

Amirah Idris said...

10.90 dikkk ! ahahahaha !

scha said...

haha, malu gloe ak ! :))