Penyokong Setia

15 December 2010

nak kenal ngan awak boleh tak ?







Ouh My Gucci,
korang tengok tajuk entry macam kucing siam gatal nak belaki jer bunyi.
lepas nih takde lansung orang nak bukak blog aku. :'(
sebelum tuh,


Asalammualaikum semua! :DD
abaikan tajuk di atas.
lakonan semata-mata.
PLEASE DON'T TRY THIS AT HOME !



Belog Abang Ben Ashaari ada menganjurkan satu segmen.
SEGMEN JOM KITA BERKENALAN. 

1 oke dah ada header blog abang Ben kat atas :)

2 start berblogging dari April 2010

3 jumlah follower eyh ? 83 sahaja :D

4 trafik harian ? adalah dalam 4juta macam tuh sehari. haha,tipu dosa masuk api neraka! lebih kurang 200 macam tuh kot. 

5 kalau rajin dan otak penuh dengan idea, 2 entry sehari pun jalan. 

6 blog paling best yang saya suka baca mestilah Hanis Zalikha and blog Abang Ben. 

baiklah dah siap, selamat tinggal semua ! :D







LIKE LAJU - LAJU :)

2 comments:

n!da said...

ohOoO_o..
mcm nk join. ^^

scha said...

join lah kak nida, mcm bnyak faedah join bnda nih. hehe