Penyokong Setia

06 December 2010

jom isi masa lapang !

hei budak sekolah, 
kurang ajaq kan cara aku panggil korang ?

oke oke, sorry :p

kepada budak-budak sekolah yang tengah super duper ekstravaganza punya boring,
cuti sekolah nih kan aku faham lah sebab aku pun sama,
jom kita isi masa cuti kita dengan buat benda berfaedah !

senang jer.
lansung tak memerlukan kos, hasilnya sangat memberansangkan. :D
excited tak nak tahu?
excited lah excited lah ! 


jeng jeng jeng


-


-
-

-
-

-
-





sila lihat dengan mata kepala sendiri video tuh yer kawan-kawan.
haha, takdelah.

video tuh kira macam tutorial macam mana nak panjang tinggi.
selama nih asyik duk search pasal tutorial nak belit shawl lah, tutorial nak main gitaq lah, tutorial makeup lah, itulah inilah.
haish dah ter-merepek pulek. :D 
tutorial yang nih laim macam siket. 
kan kan kan?

jadi lepas bukak sekolah nih semua dah tinggi melebih pada cikgu.
kira berfaedah lah tuh kan cuti sekolah kali nih?
kawan-kawan aku yang kureng inci tuh pun habes pakat meninggikan diri lepas nih.
kawans, ada terasa tak? haha

oke semua, selamat mencuba !  




 
LIKE LAJU - LAJU :)

2 comments:

AD. said...

Sha,cuba awak try buat dulu.
Kalau menjadi,saya akan ikot jjak lngkah awak :)

scha said...

haha, malas doe.
sy dh tnggi :p
afeef sdg brusaha keras, kta jdkan dy lah bhan eksperimen.