Penyokong Setia

15 December 2010

janji tetap janji







Asalammualaikum readers :)
sihat tak ? dah makan ? dah mandi ? 


haha, buruk gila perangai aku hari nih kan.




kurang jelas? tekan untuk pembesaran :))


baiklah Anis Azan, janji tetap janji rite ? :p
tengok betapa BAIK nya aku siap screenshot lagi ayat kau.
haa tulah, sapa suruh gatal ketiak janji dengan budak nih.
tapi kan wei, ada ke aku janji ? nevermind.

kau nak tengok sangat kan muka mamat tak berapa nak KACAK tuh,
nah amek aku bagi free.
hehe, lepas nih dah kena disable right click takut minah nih cilok gambar SEPUPU kesayangan aku.
Anis, aku gurau oke. aku GURAU sahaja :DD

gigih gila aku COPY gambar dia dalam fb.







semua hitam putih konon nih gambar lama lah kan.
haha apakah ? -.-"


Anis, puas tak puas tak puas tak ?
lepas nih belanja aku McFlurry. kalau tak aku ngadu kat Ajim. 
boleh macam tuh? 













LIKE LAJU - LAJU :)

5 comments:

aneyss said...

kazen ? giloo apoo ? HAHAA
btw , SHEMAKK la ugokk >,<

scha said...

LOL, xhengat doh eyh?
QEYOL, remember that nama?

aneyss said...

akuingatkakahnim.blogspot.com
HAHAHAHA

n!da said...

kurang jelas.
xde gmbo zoom sket lagi?
hoho

scha said...

aneyss
haha, good good. hitam legam dia skarang. :'(

kak nida
woah, malu ah nak tnjuk muka dkat2. kang klau kak nida jmpa ke hape nnti.tpi nh bkan boyfie sy ;)