Penyokong Setia

20 March 2011

Jantung aku lemah hari nih

Asalammualaikum wbt :)
Hye korang ! 


Hari nih Ahad 20 Mac 2011 , hari pertama sekolah lepas dah cuti seminggu . Faham - faham jelah kan kalau dah seminggu otak kau kena set bangun lambat tiap - tiap hari , tetiba laa pulak pagi tadi kena gerak awal gilaaaa , mahunya payah kau nak bangun . haha


Sebelum cuti hari tuh , sekolah aku ada first - term exam kan , jadi dah buka sekolah nih resultnya dah keluar laa kan . haha , perlu kea aku heboh dalam blog buruk nih aku dapat berapa untuk subjek nih , subjek tuh ? Tak payah laaaa , kan ? :) Tapi tak semua subjek dah tahu . 
* kalau nak tahu sangat result aku apa , sms ex - boipren aku XD


Setiap kali cikgu masuk kelas , mesti jantung aku macam dup dap dup dap rasa nak pecah . Sebab tuh laa aku kata , jantung aku lemah hari nih . Asyik duk bedebo jea nak tahu result . Cuak lah aku kalau selalu macam nih . 


Oke lah , hari sekolah mama TAK BENARKAN aku online lama sangat . Homework aku pun ada lagi tak siap nih . Chou korang :) Esok aku update benda baek punye . ;)






LIKE LAJU - LAJU :)

2 comments:

miss she said...

hihi, mane buleh cikgu tak bagi test... =p

Sha said...

hehe , tak larat dah asyik duk gelabah jea XD