Penyokong Setia

17 March 2011

Lawak bai benda nih ! -.-"

Asalammualaikum wbt :)


Cuti sekolah tinggal dua hari jea lagi , homework aku hagham tak siap - siap jugak . Naseb homework cikgu bagi siket jea , sempat laa kot aku nak pulun buat dalam masa cuti yang berbaki sikit jea lagi nih hah . Memang laa tabiat aku macam tuh , semua benda nak buat last minute . Nanti bila masuk bab kahwin pun , nak cari calon suami last minute jugak . XD


Bukan aku nak cerita pasal cuti yang dah dihabiskan dengan benda tak berfaedah sebenarnya , ada benda yang lagi best . haha , ayat kau nak suspen jea ! -.-" Mula - mula tengok benda nih dekat fb Mighah , macam kekagetan pun ada , tak percaya pun ada . 




klik untuk pembesaran 


Aku try laa usha laman sesawang tuh . Grr , memang betul - betul wujud laa nih . Korang terjah sendiri laa benda tuh . Sila tekan sini kalau nak tahu apa benda yang aku duk bising sangat . 


Oke dah tengok kan ? Kalau belum , sila pergi tengok sekarang sebab lepas usha laman web tuh , mesti korang akan rasa " err , err " . Eh cop , nih bukan link yang kalau korang tekan keluar muka hakak yang terlebih cun sampai boleh arwah korang depan skrin pc . :) Aku budak baek oke , aku tak buat benda mungkar macam tuh . 

" Escape earth 2012 tickets " . Apa korang rasa ? Macam lucu ada , tak masuk akal pun ada . Seolah - olah orang yang create benda tuh , nak halang kuasa Allah en . Alahai betul - betul laa *@#$% . Hee , malas ah aku nak komen panjang lebar . Dosa free pulak aku dapat lepas nih karang . Korang baca , lepas tuh korang nilai sendiri , fikir sendiri lah eh . ;) 

Aku nak sambung buat homework . Kononnya lah kan , lepas nih tengok fb aku duk online jugak . HEHE , chou . 




LIKE LAJU - LAJU :)

5 comments:

juicy junkies said...

http://juicyjunkieswardrobe.blogspot.com/

check out this blogshop and follow us, happy shopping! :D

syufaa said...

hoho..wt keje jgn tak wat ye dik.. :P

P/s : bru nak usha link escape earth tu..hihi

Sha said...

juicy junkies
oke i will visit your website and have my window shopping ;)

kak syufaa
haha , tengah berusaha keras nih nak buat homework XD cepat usha cepat ! hehe

Sophie Al-yahya said...

adesss..ajal maut di tangan Allah.. merepek2 aje diorg nih.

Sha said...

haha , memang pun . merepek jea benda tuh .