Penyokong Setia

13 March 2011

Hati saya pecah

Asalammualaikum wbt :)


Banyak sangat benda nak cerita , tapi aku takde mood nak menulis . Hati aku tengah saket . Sekali lagi hati aku saket . Untuk tahun 2011 nih , dah dua kali hati aku macam nih . Sabarlah wahai hati . Mungkin 2011 nih bukan tahun yang bertuah untuk aku dalam benda macam nih . HAHA -..-


Aku post entry nih pun sebab aku nak orang tahu , penulis blog nih masih bernyawa . Dah laa , nak pergi plaster hati nih . Bye . 





LIKE LAJU - LAJU :)

2 comments:

sitinurulafiah said...

kuatkan semngat dear:)

Sha said...

thanks babe , insyaAllah i will:)