Penyokong Setia

11 September 2010

kawan, sayang awak!

dengan sengajanya saya tak nak sebut nama awak, takut sangat awak kecik hati dengan saya lepas tuh kita berperang lagi. saya tak nak! sumpah saya tak suka gaduh gaduh dengan awak.

tapi saya nak awak tahu, saya sayang sangat dekat awak. sebab saya sayang awak nilah saya tak nak awak jadi macam tuh. perangai awak lain sangat sekarang, berubah sakan! =.=" lagi lagi lepas awak dah kenal dunia pesbuk pesbuk nih. entahlah, mungkin saya jer kot yang rasa macam tuh. harap harap awak sedarlah ye.

saya menyesal paksa paksa awak kenal dengan pesbuk nih dulu. saya bukan tak bagi awak layan benda tuh lansung, lagipun saya takde hak lansung kan nak halang awak buat apa apa pun? saya boleh nasihat jerk. awak bolehlah nak layan benda tuh, tapi perangai awak jagalah sikit. kadang kadang saya baca komen komen awak, saya rasa sedih gila. "kenapa kawan aku jadi macam nih?"

saya mintak awak cepat cepat sedar yerp! saya sayang awak. saya nak kita jadi kawan baek sampai bila bila. walaupun awak ada perangai yang pelik, tapi takpe sebab saya paham dah awak memang macam tuh. kan? LIKE LAJU - LAJU :)

No comments: