Penyokong Setia

09 August 2010

seharian yang menyeronokkan

baeklah baeklah. saya sangat gembira hari ni ya kanak kanak sekalian! :D wah, mengapakah?
syukur ya allah kerana kau pertemukan jua aku dan sahabat sahabatku dengan manusia sehebat RAJA SHAMRI RAJA HUSSIN. mungkin beliau yang engkau utuskan pada kami semua untuk menyedarkan betapa masa itu semakin suntuk!


tak rugi larh hari ni menadah telinga dari pagi ke petang dengar ceramah abang raja ni. hebat gila gila gila beliau ni! dia tak sempurna macam kami tapi dia boleh cipta satu kejayaan yang memang superb! marvelous! dia dilahirkan cacat dengan kaki kudung tapi beliau ada 2 ijazah, 2 master, 1 pHd dan dalam proses nak buat 1 lagi pHd. wah, tengoklah! @.@ hebat sangat sangat sangat kan dia?


memang banyak gila dia bagi nasihat hari ni. satu yang aku suka pasal dia, cara dia berceramah tuh tak macam motivator lain. very the selamba, otak masuk air macam kami kami, memang boleh goon larh dengan dia! 


"kejayaan itu dicipta oleh insan biasa yang berusaha secara luar biasa!"


kalau rasa nak kenal kenal dengan lebih rapat dengan beliau yang i really adore ni, boleh menambah di facebook beliau atau lik jerk fanpage dia yang ramai taap cipan peminat uh. and sapa sapa yang nak exam esok lusa dah uh, bukak jerk blog beliau nak survey survey tips nak amek exam. berguna larh minah minah mamat mamat sekalian daripada korang duk surf benda melalut lam tenet ni! :p


tiba tiba rasa nak mencarut dekat jantan yang rela jadi hamba cinta ni. oit mamat, macam bodoh jerk aku rasa apa yang kau buat tuh! kau sanggup telan varnish sebab perempuan. tuh tak kesah larh sebab kalau mampos pown bukannya kami kami sekalian. engkau jugak yang merana. 


yang macam tak boleh blah jerk ayat kau, kau kata kau telan air kencing setan tuh sebab pompuan ni tinggal kau. ya allah, kau gila nak mampos ke apew?! kau tak tahu kerk hukum minum menatang tuh HARAM then terkeluar iman dari badan kau 40 hari 40 malam. sia sia lah kau belaja tinggi tinggi kalau sebab cinta kau buat benda hanjeng macam ni!


ya allah, kau berilah hidayah mu pada hambu mu yang sedang lemas ditelan api cinta ya allah. berilah petunjukmu padanya. 


aku memang tak kamcing ngan kau tapi pada pada laa wei kalau yerk pown kau frust menonggeng ngan minah ni. ramai lagi awek awek mantap kat luar uh. heran bin ajaib betul bila ingat perangai kau yang singkat nak mampos akal fikiran! 
harap aku tak penah jadi hamba cinta. amatlah bodoh bagi manusia yang terlalu mengagung agungkan cinta pada manusia. cinta hakiki hanya cinta pada ILLAHI. 
LIKE LAJU - LAJU :)

No comments: