Penyokong Setia

25 April 2011

Orang main blog , kau nak jugak . Lepas tuh ...

Asalammualaikum wbt (:


Tengok tajuk entry , tergantung kan . Saja bikin suspen :D


Orang main blog , kau nak jugak . Lepas tuh mulalah nak tulis benda merapu meraban dalam blog . Aku takdelah cakap blog aku nih informative sangat , bagus sangat , best sangat . Memang jauh panggang dari api lee dengan semua benda tuh . 


Tapi sekurang - kurangnya , blogger nih jaga laa sikit sensitiviti orang sekeliling . Nak main hentam - hentam dalam blog , tak best lah tuh kan ? Blogger - blogger otai , blogger yang dah famous pun takde buat benda buruk macam nih . 




Ramai yang guna prinsip " blog aku , aku punya pasal lah nak tulis apapun " . Oke , memang lah blog tuh blog kau , ikut suka hati kau lah kan nak tulis apa pun . Tapi tak boleh nak main kutuk orang dari negeri tuh sesuka hati . Dah jadi isu sensitif tuh weih . 


Korang usha sendiri laa blog dia . Kalau tak silap aku , blog dia memang dah tutup kot . Tapi boleh tengok lagi lah entry tuh . 

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache%3AtxSSMKYSi9oJ%3Aakugedikz.blogspot.com%2F2011%2F03%2Fbenarkah-ank-mude-perempuan-klntn-xde.html+akugedikz.blogspot.com%2F2011%2F03%2Fbenar


BANYAK LAGI CARA NAK FOFULAR . TAK PERLULAH SEMUA NIH . (:

LIKE LAJU - LAJU :)

2 comments:

Zara Hannan said...

bak kata org..
"agak2 r bai" kan? hihi. sensitif kot benda mcm tu ..emm..xptot2.

Sha said...

hihi , memang pun . benda sensitif macam tuh dia boleh buat maen2 . mencapub betull . haha