Penyokong Setia

11 November 2010

semangat berblogging





entry kedua untuk hari nih.
dah desperate sangat kot tak tahu nak buat apa jadah hari nih.
tunggu mama balik dari KL, tak sampai sampai lagi. grrr.


bukan tuh tujuan entry di publish.
ada benda lain nih hah nak gegang.


tak tahu lah kenapa kan tapi macam ramai jer kawans kawans ku jadi blogger.
baguslah tuh, teruskan semangat tuh kawans (!)


sila silalah anda anda sekalian yang baca entry nih, macam lah ada sangat nak baca, ke blog kawans kawans saya. bagi naik sikit traffic belogsepot depa. 




http://ohhlalaa.blogspot.com  
hak milik amirah idris


http://officiallymimi.blogspot.com
milik tunggal hamimi hamat


http://lynaizzaty.blogspot.com
lina izzati punye belog


http://aneysssaja.blogspot.com
diari online cikk lebah zzzzz


http://apehal.blogspot.com
zaeem anak dr. zulkifli






okey dah, ada lagi tak kawans kawans yang baru ada belog yang aku tertinggal nak tulis link dia?
kalau ada habaq mai nanti aku kepohkan link belog korang.
haa pemiliks pemiliks belog di atas, tak reti reti?
dah orang tolong promote belog tuh, pengeras nye mana?


haha, tak dapat marrybrown , pizzahut pun ok jer kot. :D


kalau nak suruh promote belog, cakap jer ye.
bajet jer sepet nih kan. :p






motif : *&%#@%$&






LIKE LAJU - LAJU :)

8 comments:

aneyss said...

aku tadokk? :(

lina izzati said...

haha. tenkiu la sha yea..pengeras? nati ak belanja mu burger kt kantin (haha)

scha said...

anis
haha, adolah tuh.
tengok elok elok yea sayang.

lina
ouh, samo samo.
burger kantin opt roti yo kerh tuh koe, dopt kiro lah mano. hax3

Amirah Idris said...

url i salah tuh yangg ! :(

scha said...

haha, sori sori.
nati i tuka yea hun. :D

jaim said...

ou :)
toche2 .

mimi said...

ouhh mcsha!! ak smakin sayey ko mg!!!wuwuwu

scha said...

jaim
afwan ya saddiq

mimi
semaken saye? sblom nh dopt saye? sapa ati.