Penyokong Setia

09 October 2011

Bayi berusia 23 hari diliwat bapa

Asalammualaikum WBT (:


Oke , aku bukan nak jadi reporter nak report hal nh dekat korang semua D: Aku pasti dan teramat pasti ramai yang dah tahu pasal kes nh kan . So tak perlu lah aku melaporkan benda yang sama berulang kali . Nanti orang boring . 


Tajuk entry nh ? Aku hanya nak menyuarakan pendapat aku sahaja (: hehe . Bapa sendiri sanggup liwat bayi sendiri yang baru 23 hari tengok dunia nh . Ya Allah , apa yang ada dalam kepala otak dia tuh ? Apa yang dia fikir ? Dah hilang ke rasa belas kasihan dalam diri dia ? 


Sepatutnya bapa melindungi anak-anaknya . Bukan meliwat anak sendiri ! Dasar harapkan pagar , pagar makan padi betul -..- Kesian baby tuh ? Apalah nasib dia sekarang ? Moga-moga baby tuh dilindungi Allah SWT . 


Yang paling tak boleh blah , bini baru lepas beranak , dah ajak "bersama" . Heii kau tak fikir ke yang bini kau tuh sakit beranak tak habis lagi , kau dah suruh dia layan kau . Dah tak dapat bini , anak sendiri jadi mangsa . Binatang betul ! Masya-Allah :(


Manusia sekarang ramai yang dah hilang sikap perikemanusiaan . Yang ada dalam diri , hanya sikap perikebinatangan . Entahlah , meluap aku rasa masa tengah type entry nh . Apa yang terdaya aku buat , berdoa pada Allah , semoga si bapa tersebut dikurniakan hidayahNya , bertaubat dan kembali ke jalan yang benar (:


Dah , nak study sebab exam hari rabu nh . hehe . Wish me luck guys ! Bye (:



Alhamdullilah , saya dikurniakan keluarga yang bahagia (:



LIKE LAJU - LAJU :)

1 comment:

Paris Lipton said...

jahat punya olang nih...taubatlah!!!