Penyokong Setia

22 September 2011

Amirah binti Idris

Asalammualaikum (:


Disebabkan dah lama sangat aku tinggal blog nih , sekarang nih aku terkaku di hadapan monitor dan tak tahu nak tulis apa . Tiba-tiba teringat pasal twitter semalam , dah janji dengan Amirah Idris nak update pasal dia heee :D



So , this is tuan empunya nama . She's sweet (: #ikhlasdarihati 

Aku kenal dia since form 1 kot , entahlah tak ingat dah haha XD Nak kata rapat sampai tahap BFF tuh takde lah kan . Tapi dia nih schoolmate yang satu form , sama-sama PRS , sama-sama pengawas dan sama-sama mereng (: 

I'm used to call her Amirah , Mighah , Miah dan banyak lagi kerana sesungguhnya adikmanis nih banyakkkk nama gelaran . Aku nak tulis apa lagi ehh pasal dia ? Emmm , ouh yaaa ! BFF dia . BFF Miah semua awesome okee , semua sweet sama macam Miah . 

APA PERASAAN ANDA TERHADAP MIAH ?
Ehh anda lawa laa , nak ngorat moleh ? XD

PENDAPAT ANDA TENTANG MIAH
Entahlahh , kalau aku tulis nanti semua benda baek . Mesti Miah TER-kongyaa lepas nih . 

KATA-KATA TERAKHIR UNTUK MIAH
See , aku update jugok kei pasa mu :P HAHA

Oke dah laa , sebenarnya salah satu tujuan aku post entry nih sebab nak korang tahu owner blog nih masih hidup dan masih ingin menulis :D Sampai jumpa lagi semua (: Toodless 



No one said Love had to be perfect, it just has to be True (:



LIKE LAJU - LAJU :)

2 comments:

Amirah Idris said...

eh eh terklik like la pulak :D haha part sweet tu toley blah! too truee :P

RazFiRa said...

wuhuuu..cantik la mira.. hai slamat berblog! :)