Penyokong Setia

12 June 2011

Cerita bola semalam

Asalammualaikum wbt (: 


Oke , macam tak tahu aku nak update pasal apa kan . Semestinya lah pasal bola semalam . haha . Teka aku sokong mana ? Kalau tengok dalam ic , memang aku warganegeri Terengganu . Tapi aku menetap dekat Kelantan sekarang nh . Kira aku boleh sokong dua - dua lah kan . haha , dasar lalang aku nh ! -.-"


Sebelum tuh , TAHNIAH LAH KEPADA TERENGGANU SEBAB DAH DAPAT JULANG PIALA SEMALAM (:


Oke , sebenarnya memang aku sokong Kelantan . Tapi lepas tengok DaudSu menjaring gol sendiri , aku terus rasa T___T tapi tak boleh lah nak salahkan DaudSu seratus peratus . Try korang yang duduk tempat dia semalam , macam - macam benda korang akan rasa . Berdebar , risau , takut , semua ada . Dia dah try sehabis baik yang dia boleh semalam . Chillax laa semua :D


Nih aku dengar siap ada page dalam FB kutuk DaudSu lagi . Oke malas nak link . Kalau rasa nak tahu sangat pergi cari sendiri . Dah lah tuh , kesian dia :) haha tetiba aku baik . Dalam twitter semalam lagi best . Kecoh penyokong Kelantan dengan Terengganu duk tunggu gol . 


Tapi aku sangat bersyukur sebab walaupun takde rezeki Kelantan nak menang semalam , cuti hari nih tak ditarik balik . heeee :D So aku masih lagi cuti hari nih . Dan sekarang aku tengah pulun siapkan homework addmath aku >.< 


Oke ppl , gtg . Toodless (: 






Don't stress over anything that you can't change. (;

LIKE LAJU - LAJU :)

2 comments:

misz sheyla said...

ceh..hahaha 2 2 negeri la sokong..senang..mane2 kalah tak skit hati..huhuhu

Sha said...

hehe , mmg sokong dua dua pun . lalang betul kan ? XD