Penyokong Setia

26 June 2010

amat teringin sama kamu!

kalaulah saya boleh dapatkan awak, saya janji saya akan sayang awak lebih dari saya sayang diri saya.
haha,bunyi pown daa mcm poyo jerk. lantak r! :p


anda2 semua tahu ker saya sedang berbicara tentang apa?
haa, yg pndai2 kata saya gedik uh pe kes? *ada ker anda2 semua cakap macam uh? sinting r mc'sha nh!*




okey, this is what i'm talkim about. cute ta mr.RABBIT nh?
super duper cute r. dan saya amatlah tersangat teringin untuk memilikinya.
namun apakan daya ku tak mampu! *ayat, ta bleh blah der!*

abah ngn mama boleh belikan aku binatang di atas tapi masalahnya aku nh yg fobia dengan makhluk berbulu. haha!

laugh to me. sukalah sekuat mana pun yang anda mampu. :'(

i don't know what my problems tapi ak memang ta boleh dengan haiwan2 berbulu nh. GELI aku rasa. bukan setakat rabbit jerk, kucing pun sekali. n aku lagi GELI tengok kucing dari rabbit.

ada yang mempersoalkan benda ni. they said, "ada ker manusia yang takut haiwan berbulu macam aku ni?"
ada laa wei. mungkin aku manusia pertama yang korang jumpa yang ada fobia kat makhluk berbulu nh.
dan aku tertanya-tanya, ada tak ubat untuk masalah ni? dan jawapannya of course r tader. 

daa 2, sampai aku mati laa jawabnya aku takkan ada pet yg BERBULU. haha

erm, rindu dekat michi. napew awak pergi dulu? :'(


LIKE LAJU - LAJU :)

3 comments:

Anonymous said...

oitoitoit, apowlaa takut ko kucimm. wekk :P

scha said...

eyh, jaax nyosh. bla r,nganyim jash pamda. :p

Anonymous said...

haha. lek aaa sha. sy key kawan sjati awk.
kluu xnganyimm saari mmey xsoh ar,